Pomocí speciální ED MEGA získáte termostabilní WPC/WPI, který splňuje předpisy pro označení BIO.
MEGA nabízí speciální technologii elektrodialýzy, která nahrazuje multivalentní kationty, jež způsobují nízký tepelný odpor proteinů a jejich následnou agregaci a denaturaci. Při použití technologie MEGA vykazují koncentráty a izoláty syrovátkových bílkovin (WPC, WPI) výrazně zvýšenou termostabilitu.
Zvýšená termostabilita WPC a WPI snižuje ztráty bílkovin na povrchu tepelných výměníků způsobené zanášením. Také prodlužuje dobu mezi chemickým čištěním (CIP) zařízení pro výměnu tepla a snižuje množství chemikálií na jedno čištění, čímž snižuje množství odpadních vod.
Termostabilní WPC a WPI lze použít v přísnějších režimech tepelného zpracování k zajištění kvality potravin a prodloužení jejich trvanlivosti, např. ve sportovní výživě, dětské výživě, potravinách pro zvláštní lékařské účely atd.
Úspěšně implementované projekty pro demineralizaci kyselé syrovátky. Rozsáhlé zkušenosti s různými typy kyselých syrovátek s ohledem na její původ. Naši odborníci jsou připraveni odpovědět na vaše dotazy a najít nejlepší řešení pro váš projekt.
Vyplňte prosím níže uvedený formulář. Ozveme se vám zpět co nejdříve.