MEGA ED splňuje požadavky EU 2018/848 a 2020/464 na pravidla o produkci BIO potravin.
Společnost MEGA nabízí novou technologii, která dokáže plně vyhovět požadavkům na BIO produkty a zároveň úspěšně odstranit obsah popela ze vstupního roztoku, a tím snížit množství soli v konečném produktu.
BIO glukózové sirupy, maltodextrin, dextróza a agamalt. Tyto složky se používají do široké škály potravin, jako je dětská výživa, maso a uzeniny, pekařské výrobky, ovocné přípravky, aromata, sportovní výživa, farmaceutické výrobky, nápoje, koření atd.
ED může nahradit IEX ke zvýšení sladkosti v běžně kyselejším ovoci, jako jsou hrozny, jablka a hrušky, a připravit tak řadu různých šťáv, džemů nebo nápojových koncentrátů.
Při zpracování syrovátky se ED již tradičně používá k demineralizaci organické sladké sušené syrovátky. V některých případech zákazníci používají pouze částečnou míru demineralizace (jako D70) s iontovýměnou na závěrečné dočištění. V těchto případech můžeme použít elektrodialýzu pro úplnou desalinizaci, aby bylo možné syrovátku použít v mnoha návazných potravinářských recepturách.
Naši odborníci jsou připraveni najít nejlepší řešení pro váš projekt čištění BIO ingrediencí/produktů. Budeme vás kontaktovat nejpozději následující pracovní den.